dimecres, 30 de novembre del 2011

[Crònica] Festa Major Reivindicativa'11: el mal temps no atura les festes!

El desenvolupament de les Festes d’enguany s’ha vist afectat per les pluges i el mal temps, cosa que ha comportat la suspensió d’algunes activitats. No obstant, s’han pogut realitzar la majoria d’actes, amb un èxit notable molts d’ells. A continuació us oferim les cròniques imatges d’aquests:


El primer dia dissabte 5 el concert de Barraques va haver de ser suspès per una forta pluja, que no va impedir però que centenars de joves s’apleguessin al Parc del Clot desafiant al mal temps per celebrar l’inici de festes.


Dijous 10 a les 19h, tingué lloc al Casal el taller Verdusex amb les companyes de l'Assemblea Popular de Sant Feliu del Llobregat. Unes 15 persones gaudirem d'una estona molt divertida i educativa, on vem aprendre a fer servir la nostra imaginació tot fent joguines sexuals ecològiques amb verdures, així com vem passar-nos-ho bé fent d'altres jocs i dinàmiques i conversant una llarga estona sobre sexualitat, mites sexuals, rols de gènere...


Dissabte 12 es va fer el 5è sopar popular al Casal, amb unes 25 persones, i posteriorment, tingué lloc el concert en acústic de Rumba el Bar, amb un Casal ple de gom a gom. L’endemà diumenge 13 es realitzà la Fira Boja, fira d’entitats i col·lectius del barri, on L’AJIC, a més dels nuclis locals d’Endavant i la CUP, entre altres, hi fórem presents. La setmana següent, el dijous 17, en el que estava programat un passi de vídeo, vam decidir suspendre’l en suport a la vaga general d’universitats i secundària convocada arreu dels Països Catalans pel SEPC, i en concret per la manifestació a la tarda a Barcelona.

Divendres 18 a les 20h es dugué a terme una xerrada sobre el conflicte estudiantil a Xile a c

àrrec de dos membres del col·lectiu "Chilenxs movilizadxs en Barcelona". Amb el Casal ple de gom a gom un altre cop, les companyes xilenes ens explicaren les polítiques privatitzadores del govern xilè entorn l'Educació, així com les protestes estudiantils i de la societat xilena, i també les coses que s'havien fet i que es farien en solidaritat a Barcelona. Després vem gaudir d'uns balls tradicionals de l'illa de Rapa Nuí i de menjar i música típicament xilenes. Finalment el dissabte 19 celebràrem el final de festes a la Forja, que novament s’omplí en una nit amb actuació de DJ’s.















Cal remarcar que durant aquests dies es celebraren altres actes amb molta afluència com el cercatasques, activitat que anualment munta la Pinya-Coordinadora de Joves del Clot, o el Festival de jocs populars i tradicionals al carrer “Que t’hi jugues?”, a càrrec de l’Associació Cultural Xankikipugui, entre altres.


Més fotografies de festes (s'està actualitzant):

https://picasaweb.google.com/ajiclot/5aFestaMajorReivindicativa11#

* Si vols compartir alguna fotografia amb nosaltres de les festes, d'algun acte, etc. Ens la pots fer arribar a: ajiclot@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada