dilluns, 2 de juliol del 2012


HEM NASCUT PER VÈNCER I VENCEREM!!!

El passat  cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol una nova organització de joves va néixer al nostre país i conseqüentment, també al nostre barri. Centenars de joves estan citades a constituir aquesta nova eina unitària, que sorgeix de la visió compartida per diverses organitzacions i col·lectius de sumar forces en l’actual context de retallades i agressions socials i nacionals. Aquesta organització, anomenada ARRAN, unifica les organitzacions juvenils fins ara existents com són Maulets, el Jovent Independentista Revolucionari i la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista, així com diversos col·lectius juvenils locals independents i que ara per ara no participen en cap organització nacional.


Però que suposarà realment aquest canvi?
Suposarà l'existència d’una única organització juvenil unitària de l’Esquerra Independentista, que comptarà amb més militància i més nuclis locals dels que mai cap organització juvenil hagi tingut. Suposarà la possibilitat de combatre amb més força que mai totes aquelles agressions socials, nacionals i patriarcals. Però sobretot suposarà un salt qualitatiu, a part del quantitatiu, en el moviment juvenil dels Països Catalans.

I tot això, com ens afecta al barri?
L’Assemblea de Joves Independentistes del Clot (AJIC), organització que existeix des del setembre de 2004 i coordinada a nivell nacional amb la Coordinadora d’Assembles de Joves de l’Esquerra Independentista, ha deixat d’existir com a tal per donar pas a l’assemblea local d’ARRAN del Clot-Camp de l’Arpa. Mantenim els principis i reivindiquem tota la feina feta durant aquests anys.  Ara ens hem ajuntat amb altres joves i som moltes més arreu del país per aquesta nova etapa. Una etapa marcada per un augment de la repressió, l'única resposta que des del govern saben donar a la protesta social. Però també una etapa marcada per l’augment de la consciència social i nacional del jovent, així com de la necessitat de plantar cara i de lluitar al carrer.

Des del nucli local d’ARRAN, us encoratgem a participar d’aquest nou projecte, una eina per al jovent, que ha nascut per VÈNCER.

Jove, organitza’t i lluita !

Independència, socialisme, feminisme, Països Catalans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada