diumenge, 30 de desembre de 2012

Solidaritat amb l'AlfonProu repressió al jovent organitzat! Solidaritat amb Alfon, veí de Vallecas empresonat des del 14-N

El passat 14 de Novembre, en el context de la Vaga General, va ser detingut l’Alfon, un jove de Vallecas quan tot just sortia de casa. Des d’aquell dia està empresonat en règim de FIES 5 a la presó de Soto del Real (Madrid).
Se l’acusa de tenir en el seu poder material considerat per a cometre actes vandàlics i, sota el precepte d’Alarma social (figura que actualment no existeix al Codi Penal) i risc de fuga, el Ministeri Fiscal va demanar la seva entrada en presó, autoritzat en l’Auto per la jutgessa. Durant l’empresonament la policia ha dut a terme diversos escorcolls al domicili del jove i també a la seu de la penya futbolística Bukaneros. En aquests, la policia va incautar nombrosa informació i material com: mòbils, pancartes, llistes de socis, etc Vistes les proves, segons la jutgessa, no només justificaven que es mantingués ferma l’acusació contra el jove i la presó provisional sinó que al cap de pocs dies se li va endurir el règim sota el qual es trobava pres, retallant-li drets bàsics com són les visites, perjudicant també la família i amics del jove amb una clara estratègia de tortura psicològica i guerra ideològica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada