dimarts, 19 de febrer del 2013

Acció al tram per un transport públic al servei de les classes populars

En el procés d'empobriment i despossessió que estem patint tant els estudiants com la resta de joves juntament amb els treballadors/treballadores i sectors populars, el passat mes de gener vam tornar a ser colpejades per part de l’empresa TMB i les diferents administracions públiques amb una nova pujada de les tarifes del transport públic.
És per aquest motiu que, el passat dimarts dia 12 de febrer, una trentena de persones assistiren a la convocatòria organitzada pel SEPC de la UPF juntament amb les assembles d'Arran Poblenou i Arran Clot. A l'acta, es van sabotejar dos trams de la línia trambesòs inutilitzant, així, les màquines dels bitllets.
Front aquesta escandalosa pujada de preus dels bitllets del transport i tenint en compte que pels estudiants és un servei bàsic pel nostre desplaçament diari, des del SEPC i Arran entenem que donada la precarietat generalitzada a què el sistema capitalista condemna els estudiants i la gent jove, és intolerable que els preus d’un servei suposadament públic i, per tant, finançat per l’estat, suposin una despesa inassolible per a molta gent.
És així que volem deixar molt clar que el transport públic és un dret fonamental del conjunt dels estudiants i joves i hem de frenar aquest nou procés d'espoli o robatori social que estan patint.
EL TRANSPORT PÚBLIC ÉS UN DRET I NO UN PRIVILEGI. NO PAGUEM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada