diumenge, 4 de desembre del 2011

Xerrada-debat: Què és el “poder adult”?

Us han dit alguna vegada “ja canviaràs quan siguis gran”, “això d’aquí uns anys ja se’t passarà” o “jo a la teva edat també era així”?

Entre l’Assemblea de Joves Independentistes del Clot i l’Assemblea de Joves del Poblenou volem reflexionar sobre aquest tema, i us volem convidar a participar de la xerrada-taller sobre què és el “poder adult” que organitzarem conjuntament el proper dissabte 10 de desembre, a les 19h, al Casal Popular “La forja del Clot” c/Escultors Claperós, 40.

Es tracta d’una xerrada que consta d’una primera part introductòria que trqactarà en torn a les subtils dominacions socials que patim com a joves i del “rol” que se’ns ha assignat com a tal, que acaben esdevenint centrals en la nostra quotidianitat diària, tant a nivell ecònimc, sexual com polític. A continuació es realitzarà un taller sobre diferents situacions que el jovent vivim i experimentem en el nostre dia a dia, de les que plegades n’haurem d’extreure conclusions i reflexions. Per a la fi, concloure amb un debat entre les assitents a l’acte sobre que en pensem d’això que hem anomenat “poder adult”, formes per tal de combatre’l i com fer respectar la nostra forma diferent de veure les coses.

Us hi esperem!

Assemblea de Joves Independentistes del Clot- Assemblea de Joves del Poblenou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada