dimecres, 19 de setembre del 2012

Crònica de la Bicicletada pels drets nacionals i socials al Clot-Camp de l’Arpa

El passat dissabte 8 de setembre va tenir lloc la primera bicicletada popular contra les retallades de drets polítics i socials al barri. Més d’una trentena de persones assistiren a la marxa, convocades per la Comissió 11 de setembre del Clot-Camp de l’Arpa, que agrupa persones provinets del moviment veïnal i d’organitzacions polítiques i socials del barri.
La bicicletada s’inicià a la seu de l’Associació de veïns i veïnes, al carrer Sibèlius, i realitzà un itinerari crític pel barri, denunciant els efectes que l’ofensiva espanyolista i neoliberal estan tenint pels veïns i veïnes. La marxa va aturar-se davant una oficina de la Caixa, a la Seu del districte, al carrer Andrade (on el passat juliol va tenir lloc un violent desnonament), al CEIP Dovella, al CAP Maragall, a l’Oficina de la Generalitat al carrer al Passeig Maragall, a l’IES Moises Broiggi, a una sucursal de Bankia i al plafó d’Adif de l’avinguda Meridiana. A cada lloc, es llegí un text sobre les problemàtiques concretes i es penjaren pancartes denunciant-los.
La bicicletada va finalitzar a la plaça del Mercat amb la lectura del manifest de la Comissió per l’11 de setembre i un pica-pica.

Galeria de fotografies 1:

Galeria de fotografies 2:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada