dijous, 31 de maig del 2012

El 1r de Maig esdevé un clam anticapitalista massiu a tot el país

El 1r de Maig ha superat totes les expectatives amb protestes que han estat les més important dels últims temps. Les mobilitzacions anticapitalistes [fotografies] han estat massives arreu del país i el rebuig al sistema, a la reforma laboral, a les retallades i a les polítiques repressives han estat una constant.

La manifestació de Barcelona ha estat un èxit històric d'assistència, xifrat per l'organització en unes 30.000 persones que han participat en els diferents blocs de les organitzacions anticapitalistes, entre elles el de l'Esquerra Independentista -sota el lema "Contra la Dictadura del Capital i el Pacte Social, als Països Catalans plantem cara"- i sindicats com la IAC. Quatre independentistes que apareixen al web de Puig per a delators encapçalaven el bloc de l'Esquerra Independentista sostenint la pancarta.

La marxa ha sortit de la Plaça Universitat, passant per la Gran Via fins al carrer Viladomat per seguir fins les xemeneies de la Canadenca. La pancarta que obria la manifestació, de la Coordinadora Laboral 15-M, portava per lema "Ni reforma laboral ni pacte social. Els nostres drets no es negocien. Continuarem lluitant. Junts podem".

Al matí s'ha celebrat una manifestació convocada per la Coordinadora Obrera Sindical -la Intersindical-CSC s'ha desmarcat de la protesta- que ha sortit igualment de la Plaça Universitat i ha passat per la Rambla i tambla la Rambla del Raval on s'ha fet un homenatge a la plaça en homenatge a Salvador Seguí.[...]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada