dijous, 31 de maig del 2012

Presó preventiva per a 2 persones i diverses detencions pels fets del 29-M

La jutgessa del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha decretat aquest dimecres a la nit presó provisional sense fiança per a dos dels 10 detinguts entre dimarts i dimecres en relació als incidents del 29 de març a Barcelona, segons ha avançat Alerta Solidària.

Es tracta d'Andreu C. B., de 22 anys, actualment veí del barri de Sants de Barcelona, militant de Maulets i membre del CSA Can Vies i del Casal Panxampla. L'Andreu, detingut aquest dimecres al matí a casa seva per quatre agents de paisà, està acusat del delicte continuat de desordres públics, de coaccions greus, de robatori amb violència i/o intimidació, delicte contra els drets, fonamentals i llibertats públiques, danys i delicte de pertinença a grup criminal. 

D'altra banda, el jutge també ha decretat presó provisional per a Rubén M.M, de 23 anys, veí també de Sants i membre actiu també dels moviments socials detingut dimarts. En el seu cas li imputen el delicte de desordres públic continuat, de lesions greus, delicte de coaccions greus, falta de lesions, delicte contra la integritat moral, delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques, delicte de danys i delicte de pertinença grup criminal.

Aquest dimecres han comparegut davant la jutgessa de guàrdia els quatre detinguts dimarts a Barcelona i Andreu C., detingut dimecres. La fiscalia havia demanat presó per a tots cinc, però la jutgessa ho ha desestimat en el cas dels altres tres, han quedat en llibertat amb càrrecs sense fiança. Es tracta de Jorge M.C, de 25 anys; Jordi A.D, de 24 anys i Natxo P.A., de 20 anys, militants del SEPC i la CAJEI i membres també de la Coordinadora d'Assemblees de Facultat (CAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada